Speltak Bevers 5 t/m 7 jaar

De bevers is de speltak voor kinderen van 5 t/m 7 jaar. Iedere week gaan de bevers op avontuur in het denkbeeldige dorp ‘Hotjietonia’ waar zij iedere week met een nieuwe dorpsbewoner, spelenderwijs nieuwe dingen leren en ontdekken.

OVER ONZE SPELTAK

Onze bever speltak bestaat uit ongeveer tien bevers die samen met enthousiaste en ervaren leiding leuke activiteiten doen. Iedere leiding heeft zijn eigen thema personage met daarbij horende karaktereigenschappen. De bevers hebben elke zaterdagmiddag opkomst. Tijdens een opkomst neemt een van de personages de Bevers en mede personages mee op avontuur in Hotsjietonia. Zo kan het zijn dat ze proefjes gaan doen met Professor Plof, of gaan ze knutselen met Fleur Kleur.

De bevers herken je aan hun rode blousjes. Ook de leiding loopt in de opvallend rode blousen rond. De verhouding leiding kind is bij de bevers hoger dan bij de andere speltakken, dit komt omdat wij het belangrijk vinden de kinderen goed te begeleiden. Onze bevers spelen veel samen en ook de leiding doet actief mee tijdens de opkomsten, op die manier creëren we een veilige en vertrouwde omgeving voor de kinderen.

Naast de leuke spellen in en rondom ons gebouw hebben de bevers ook een keer per jaar een regiodag, de bevers gaan dan samen met andere bevergroepen uit de regio een dag lang leuke spellen en activiteiten doen ergens in de regio. Ook zijn er jaarlijks logeerweekenden! Dan mogen de bevers een weekend lang komen logeren in Hotjitonia. Iets wat voor veel bevers een super leuk avontuur is.

LIJKT ME LEUK!

Een keer komen kijken? Dat kan natuurlijk. Bij ons mag je eerst drie keer gratis meedoen, dan kun je kijken hoe het is en kennismaken met de andere bevers en natuurlijk de leiding. Na drie keer zal de leiding jou een inschrijfformulier meegeven en zouden wij het leuk vinden als jij je inschrijft. Je mag altijd spontaan langskomen tijdens een opkomst, maar om er zeker van te zijn dat er een opkomst is kun je het beste even contact opnemen met de leiding. onder aan deze pagina vind je een contactformulier, het team neemt dan vanzelf contact op via het opgegeven email adres of telefoonnummer. Wil je meer weten over een lidmaatschap bij onze vereniging? klik dan HIER.

Opkomsten:

Beversiedere zaterdag tussen 14:30 uur – 16:30 uur
Er zijn speciale dagen dat er geen “normale opkomst is. Te denken valt aan St. Joris, Kerstopkomst, Airborn Wandeling, Overvliegen, Zomervakantie enz.Binnenkort laten wij precies weten wanneer dit zal zijn.

Insigne:

Scroll naar boven